Eja N'Londër!

Vizë Turistike           Vizë Studenti               Vizë Pune                  Vizë Familjare

Qëllimi ynë është të ofrojmë lehtësi, komoditet, dhe optimizim të kohës suaj, duke ju ofruar një shërbim model dhe të thjeshtë, duke ju këshilluar mbi mundësinë më të mirë dhe me kosto më të ulët kohore dhe monetare. 

One-Stop-Shop

Eja Consulting ka mbledhur një grup ekspertësh për çështjet e vizave, në dispozicion për rastin tuaj. Me një përvojë prej më shumë se 15 vitesh dhe trajnim në Mbretërinë e Bashkuar, ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për çdo kategori aplikimi, menaxhim të dokumentave, përkthim të liçensuar dhe asistencë hap pas hapi. Partnerë zyrtar të një sërë institucionesh në vend, ne kemi fituar besueshmërinë e klientëve tanë në menaxhimin e të dhënave personale dhe zgjidhje optimale për çdo rast. 

London

01.

Vlerësimi i mundësive tuaja.

Rezervoni një takim tani për të diskutuar rreth mundësive tuaja. Ne do të vlerësojmë gjatë takimit shanset tuaja për tu pajisur me vizë Britanike si dhe do t’ju udhëzojmë mbi dokumentat përkatëse në mbështetje të aplikimit tuaj.

02.

Përgatitja e dokumenteve

Ne kontrollojmë dokumentet tuaja dhe përgatisim përkthimin e çertifikuar të tyre në gjuhën angleze

03.

Plotësimi Online i aplikimit për vizë

Ne ju asistojmë në plotësimin online të formularit të aplikimit.

04.

Pagesa e tarifës së vizës

Ne ose ju vazhdojmë me pagesën e tarifës së vizës, nëpërmjet faqes zyrtare të aplikimit për vizë Britanike. 

05.

Kontrolli përfundimtar

Ne ju dërgojmë udhëzimet se si të organizoni dokumentet tuaja për të vizituar qendrën e vizave, si dhe përkthimet e dokumenteve dhe vetë formularit të aplikimit me e-mail. Ju do të duhet vetëm t'i printoni ato! Përndryshe, ne mund t'i ngarkojmë dokumentet tuaja në faqen e internetit të Qendrës së Vizave në MB.

06.

Vizitë në qendrën e vizave

Ju vizitoni qendrën e vizave në ditën dhe orën e duhur. Ju jepni dokumentet tuaja dhe të dhënat biometrike. Më pas, do t'ju duhet të prisni për vendimin dhe kur të lajmëroheni në adresën tuaj të email-it, mund të tërhiqni përsëri pasaportën tuaj. Ju mund ta tërhiqni pasaportën nga qendra e vizave personalisht, ose nëpërmjet shërbimit korrier.

Më shumë info?

Lexoni disa nga postimet tona.

Blogu ynë.

Lexoni lajmet dhe këshillat e fundit të përmbledhura në mënyrën e duhur nga Eja Consulting për të ju ardhur në ndihmë të gjithë lexuesve tanë.

Nëse jeni të interesuar të vizitoni Anglinë, Irlandën e Veriut apo Skocinë, atëherë jeni në...

Zyra Jonë

Eja consulting ndodhet në Bulevardin Bajram Curri, Qendra tregtare ETC, kati 3, Tirane

Na dërgoni një email

Na dërgoni një email dhe ne do t'ju përgjigjemi shumë shpejt për të ju dhënë çdo informacion të mundshëm.

Punesohu në EJA

Eja dhe puno pranë Eja Consulting.