Eja Consulting

Eja Translation and Consulting shpk, është një kompani konsulence e regjistruar me qendër në Tiranë, Shqipëri. Ne trajtojmë të gjitha aspektet e konsulencës për aplikimet për viza për të gjitha kategoritë e vizave, bazuar në përvojën tonë të gjerë në këtë fushë.

01.

Filozofia.

Ne duam të ndërtojmë një partneritet me ju bazuar në besim të ndërsjelltë. Niveli ynë i lartë i shërbimit dhe njohuritë dhe përvoja e thelluar tregojnë përkushtimin tonë për t’ju shërbyer interesave tuaja. Ne ofrojmë përgjigje çdo herë, duke garantuar një shërbim të shkëlqyer në çdo kohë

02.

Vizioni

Vizioni ynë është të bëhemi një kompani konsulente integrale, tek e cila njerëzit drejtohen për shërbimet e emigracionit, arsimit, karrierës dhe zhvillimit profesional. Ne fuqizojmë individët për të ecur përpara në jetë!

03.

Misioni

Misioni ynë është t’ju ofrojmë mundësi në mënyrë efektive dhe me kompetencë për ata individë që dëshirojnë të ndërtojnë një jetë më të mirë për veten e tyre duke krijuar mundësi punësimi, karriere dhe prespektiva për të bërë biznes në të gjithë botën

04.

Vlerat

Vlerat e padiskuteshme që kemi krijuar për veten tonë do të na mundësojnë të arrijmë vizionin tonë përmes:

Më shumë rreth Vlerave:

Integriteti
Etika
Besueshmëria
Punonjësit
Klientë të Kënaqur
Mësimi i vazhdueshëm

 Ne do të mbajmë standardet tona të larta të besueshmërisë në ndërveprimin tonë me njerëzit dhe qasje ndaj biznesit në çdo kohë.

Ne do ta zhvillojmë biznesin tonë me standardet më të larta etike dhe në harmoni me Kodin tonë të Etikës.

Ne do të jemi të arsyeshëm, të ndershëm, të sjellshëm dhe profesionistë në të gjitha marrëdhëniet tona me klientët tanë dhe t'i mbështesim ata gjatë gjithë procesit.

Njerëzit tanë janë forca jonë dhe ne jemi besnikë ndaj përzgjedhjes, zhvillimit, motivimit dhe njohjes së meritave të tyre  në një mjedis mbështetës për të arritur përsosmërinë në punë për të pasur klient të kënaqur.

Ne i përkushtohemi marrëdhënieve me klientët dhe do të tejkalojmë pritshmërite e klientëve përmes përmirësimit të vazhdueshëm të cilësisë dhe shërbimit për t'i mundësuar klientëve tanë të përmbushin qëllimet e tyre.

 Ne do të përpiqemi vazhdimisht në çdo gjë që bëjmë duke përmirësuar vazhdimisht veten për të ofruar shërbim më të mirë për punonjësit tanë, klientët dhe komunitetin. Ne jemi të përkushtuar për rritjen e kompanisë përmes përmirësimit të vazhdueshëm të punëve tona dhe ndjekjes së mundësive për të promovuar modelin tonë të biznesit dhe aftësitë për tu përballuar me sfida të reja.